Novosti

16.09.2020

Ne propustite Max vikend u rujnu!

Započnite novu sezonu s Max vikendom koji će obnoviti vašu garderobu i donijeti vrijednost više za vašu kupovinu u trgovačkom centru Max City.

Naime, popusti, akcije, promocije i sniženja dočekat će vas cijeli vikend od petka do nedjelje, od 18. do 20. rujna 2020. godine.

Dočekajte jesen uz pregršt pogodnosti koje će vam ponuditi Women' Secret, The Athlete’s Foot, Twister, Watch Centar, L'Occitane, Magic Baby, Optika ANDA, MASS, Ghetaldus Optika, Polleo Sport, BIPA, SHOOSTER, FARMACIA, SIMPLE, YAMAMAY, SPRINGFIELD, Zlatarna Celje, SPORT VISION, BUZZ, POSTELJINA.HR, GALILEO, SKECHERS, ECCO, ZAKS, ARGENTUM, T prodajno mjesto, dm i PET HOME.

Potražite na navedenim prodajnim mjestima posebne pogodnosti povodom Max vikenda, a nakon ugodnog kupovanja, osvježite se u ugostiteljskim lokalima koji vam nude pregršt slastica, napitaka i pića, gastronomskih delicija.

Osim navedenog, Max City je mjesto gdje možete pronaći zabavu za sve uzraste. Od kina, do zabavnog kutka za najmlađe, sve što vam treba za jedan ugodan boravak u najvećem trgovačkom centru u Istri.

Podsjećamo i kako vam je u Max City centru na raspolaganju 800 natkrivenih besplatnih parkirnih mjesta. Radno vrijeme centra je svakodnevno od 9 do 21, a tijekom Max vikenda dio trgovina radit će do 22 sata.

Ostale detaljnije informacije o Max vikend popustima provjerite na www.maxcity.hr.