Novosti

17.09.2020

Kako jedna želja može promijeniti život

Jeste li razmišljali kako to izgleda jedan život bez želja? Postoji li to? Možda se je dogodilo u jednom trenutku vašega života da ste stigli na mjesto gdje ste ostvarili ili imali dojam da ste ostvarili sve ono što ste si željeli. Kada stignemo na takvo mjesto postane nam jasno da je to na neki način mjesto smrti. što sada? Kuda sada?

Želje su sastavni dio našega života, one se pojavljuju spontano, one nas vode i usmjeravaju. Želje su nešto najprirodnije što se događa u našem biću. U jednoj želji spaja se nekoliko elemenata: životna sila, emocija i misao. Ovi segmenti kada se susretnu poput laserskog svijetla koji se usmjeri u konkretnu točku i ima utjecaja na materijalni svijet. Sve se neprestano kreće u spiralnom obliku, napreduje i ide prema naprijed. To je evolucijski proces.

Kada čovjek ima određenu želju, kada iz svih onih ladica želja izroni jedna koja nam je bitna i važna, mi krećemo s namjerom da se naš fokus usmjeri na jednu određenu točku. U tom trenutku počinje putovanje, počinjemo utjelovljavati ono što u svome životu želimo. Mi se počinjemo kretati prema određenom cilju, ali isto tako se cilj kreće prema nama. Što u prijevodu znači – mjesto na koje ideš će te mijenjati, a kako se ti mijenjaš tako je isto moguće da će se i tvoja želja modelirati u neke nove nijanse.

Kada naš ego odabere svoj fokus on čini svoj posao. Taj posao imat će veliki utjecaj na naš život, jer je to nešto što će nas razvijati. Na mjestu gdje je ostvarena neka naša želja mi nismo isti kao što smo danas. Tamo smo drugačiji, nova verzija ili drugačija. Čim krenemo utjelovljavati želju u sadašnji trenutak, započeti će se pojavljivati razne prepreke koje nam ukazuju na određene stvari koje nisu više potrebne za našu novu realnost. Počinje naša unutarnja transformacija i vanjska inicijacija.

Jedna želja ima sposobnost da promijeni naš život. Ego ima sposobnost da sa svojim odabirima i prohtjevima započne putovanje koje će nas odvesti u neki nov način postojanja. Želje su bitne, one su početak. Realizacije su bitne jer nas mijenjaju i iznova stvaraju. Evolucija se događa u svakom trenutku, pa i dok ovo čitate.

Kada ste zadnji puta svjesno razmišljali o svojim željama? Vaše nesvjesno vam svakodnevno šalje signale i informacije. Obratite pozornost, sada, u ovom trenutku na svoje osjetila: što vidite? kako se osjećate? što se nalazi oko vas? Ništa vam nije potrebno osim ovo što je sada! Koje želje u ovom trenutku proizlaze iz vašega bića? Što je to što želite? Jeste spremi za putovanje?

Ja sam Antonio Mrzlić i…
…podržavam osobe da razriješe svoju prošlost kako bi slobodno kreirali svoju budućnost
…podržavam ljude u kriznim razdobljima života (razvod, gubitak drage osobe, kriza srednjih godina, bolest, velike životne promjene…)
…podržavam ljude da pronađu mjesto s kojega mogu dobro živjeti svoj život

U svom radu koristim:
…gestalt terapiju
…sistemske konstelacije
…rad na snovima
…elemente art terapije i terapije glazbom
…transpersonalnu psihologiju

Kontaktiraj me kada ti zatreba moja podrška:
095 542 2411
amerselli@gmail.com
amrzlic.com