Scena

02.10.2020

Shawn Mendes objavio novi singl ''Wonder'' i najavio istoimeni album!

Nagrađivani kantautor i pjevač Shawn Mendes objavio je „Wonder“, prvi singl s njegovog istoimenog studijskog albuma koji na police stiže 4. prosinca ove godine. Slušajte pjesmu „Wonder“ na dostupnim digitalnim glazbenim servisima

Glazbenik je kao najavu albuma publici uputio dirljivu poruku: „Jako ste mi nedostajali! Znam da je ovo svima bila zastrašujuća godina i zato vam šaljem puno ljubavi. Napisao sam album koji se zove 'Wonder'. Osjećam se kao da sam tijekom kreiranja pjesama koje će se na njemu naći ostavio dio sebe. Trudio sam se biti najiskreniji do sad. Hvala što ste uz mene toliko dugo“, napisao je.

Uz Shawna, pjesmu su kreirali Scott Harris, Thomas Hull i Nate Mercereau, dok produkciju potpisuju Mendes, Kid Harpoon i Mercereau. Predstavljen je i videospot, čiju režiju potpisuje Matty Peacock:

Album „Wonder“ bit će glazbenikovo četvrto studijsko izdanje, koje stiže nakon niza velikih postignuća. Njegovi dosadašnji albumi ostvarili su platinaste naklade te debitirali na prvom mjestu najprodavanijih albuma, a sveukupno su donijeli i više od 10 platinastih singlova.

Kanadski je pjevač prošlog tjedna ostvario još jedan značajan uspjeh i osvojio čak pet SOCAN nagrada, koje se dodjeljuju kanadskim kantautorima i skladateljima. Mendes je među brojnim kategorijama ostvario pobjedu i u onoj za Kantautora godine.