Novosti

22.10.2020

Čak 96 posto kupaca izrazito zadovoljno Valamarovom online trgovinom Valfresco Direkt

Istraživanje zadovoljstva kupaca online trgovinom Valfresco Direkt pokazalo je da je čak 96 posto korisnika izrazito zadovoljno ukupnim iskustvom, a njih čak 99% pohvalilo je ljubaznost zaposlenika. Više od 5.500 narudžbi ostvareno je na području Istre, Rijeke i Opatijske rivijere te otoka Krka u proteklih par mjeseci otkako je Valamar Riviera pokrenula ovu jedinstvenu online trgovinu, a većina korisnika postali su u međuvremenu već stalni kupci. Korisnici Valfresco Direkta izrazito su zadovoljni kvalitetom i odličnom paletom proizvoda te uslugom dostave koja omogućava jednostavnu, sigurnu i udobnu kupnju iz udobnosti vlastitog doma. 

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor polugotovih i gotovih jela po tradicionalnim recepturama pripremljenih u Centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. 

Kupci Valfresco Direkta već dan nakon izvršene narudžbe ispred svojih vrata mogu dobiti vrhunski pripremljena autohtona jela od svježih namirnica, čija je priprema i pakiranje izvršena uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti. Valamar garancija kvalitete i sigurnosti proizlazi i iz primjene niza certifikata i standarda kvalitete, a najpoznatiji je HACCP sustav kojim se omogućuje kontrola svih procesa pripreme hrane od proizvodnje i dostave do posluživanja. Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre i Kvarnera, te Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.