Scena

04.12.2020

Shawn Mendes objavio novi album ''Wonder''!

Nagrađivani kantautor i pjevač Shawn Mendes objavio je “Wonder“, svoj četvrti studijski album. Iščekivanom izdanju prethodio je istoimeni singl te “Monster“, duet s Justinom Bieberom. Slušajte album na digitalnim glazbenim platformama

Shawn je u nedavnom razgovoru sa Zaneom Loweom za Apple Music-u otkrio što je inspiriralo njegovo novo studijsko izdanje: “Za vrijeme karantene nalazio sam se u Miamiju i na samom me početku obuzela panika, pomislio sam da neću moći kreirati novi album. Nakon nekoliko dana shvatio sam da se nalazim u situaciji u kojoj mogu pronaći rutinu i osvrnuti se na sve što se događa oko mene. Ti su događaji inspirirali pjesme poput “Wonder”, a na neki način i samo izdanje.”

Uz Shawna, album su producirali Kid Harpoon (Harry Styles) i Nate Mercereau, dok je uz nagrađivanog Kanađanina pjesme napisao Scott Harris. Produkciju singla “Monster” potpisuje Grammyjem nagrađen Frank Dukes, a u kreiranju albuma sudjelovao je i Anderson .Paak, koji je odsvirao bubnjeve na pjesmi “Teach Me How To Love”.

Shawn i njegov menadžer Andrew Gertler nedavno su ostvarili suradnju s Netflixom i objavili dokumentarac “IN WONDER”, koji prikazuje pjevačev život i njegovo glazbeno putovanje.