Lokalne vijesti

Villas Holiday

26.01.2021

Ratkajec ponovno u dresu Kovara

Iako je početkom sezone najavljeno kako klub neće dovoditi pojačanja, u zadnjim danima prijelaznog roka ipak je dogovoren povratak Maria Ratkajeca u redove Kovara.

"Ratkajec je bio član kluba dugih 5 godina, od rujna 2015. pa do kolovoza prošle godine kada je dres labinskih rukometaša zamijenio onim RKHM Dubrovnik. Nakon polusezone odrađene u premijerligašu iz Dubrovnika Ratkajec se odlučio na povratak u staro jato što je razveselilo sve nas, a vjerujemo i naše navijače".

Predsjednik kluba Patrik Franković o povratku ponajboljeg igrača iz prošlih sezona nije krio oduševljenje: „Jako nam je drago da se Mario vratio, njegovim povratkom naše šanse za mirno privođenje sezone kraju su sve veće i daje nam dobar temelj za budućnost i jače ambicije u narednim sezonama.

Mario Ratkajec, koji se u Labinu osjeća kao doma zadovoljan je raspletom situacije: „U Labinu mi je uvijek bilo lijepo, u prošlim sezonama bilo je tu lijepih rukometnih trenutaka i lijepo se vratiti u Labin, pogotovo kao igrač. Znam da se klub trenutno nalazi u teškoj situaciji, ali vjerujem da ćemo osigurati ostanak u ligi. Veseli me što klub ima ambicije u narednim sezonama te mi je jako drago što ću biti dio te priče“, komentirao je.