Scena

 

 

16.06.2014

Carlo Lio i Siniša Tamamović otvaraju clubbing sezonu u LMC Clubu

Clubbing sezona u LMC clubu započinje u petak, 20. lipnja, kada za pult najvećeg open-air cluba u Istri stiže dvojac koji će oduševiti sve ljubitelje elektroničke glazbe! Na prvi ovogodišnji party u Lighthouse Music Club stižu Carlo Lio i Siniša Tamamović!

Carlo Lio (CAN)
Rođen u Torontu, ovaj Kanađanin oduvijek je znao da se želi baviti glazbom. Ono što ga je oduvijek vuklo u glazbenu industriju vjerojatno je bila sposobnost komuniciranja s publikom bez da kaže i riječ, a svatko tko ga vidi za DJ pultom može prepoznati njegovu ljubav prema glazbi.

U suradnji s Rawthentic Music produkcijom njegova je ploča naziva Raw vrlo brzo dostigla vrhunac kanadskih top lista. Izdao je mnogo hitova koji su dostigli uspjeh i u međunarodnim glazbenim vodama upravo zahvaljujući specifičnom zvuku. Osim kao DJ majstor, Lio je uspješan i kao glazbeni producent i poduzetnik.

Na njegov duboki i ubrzani tech-house zvuk utječu jedni od najvećih DJ velikana kao što su Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna i mnogi drugi. Njegovi ritmovi rijetko će koga ostaviti ravnodušnima pa se upravo zato smatra jednim od najpoznatijih DJ imena današnjice.

Siniša Tamamović (BIH)
Siniša Tamamović je sa svojom glazbenom karijerom krenuo krajem devedesetih godina kada u rodnoj Banja Luci započinje s nastupima. Odmah u početku pokazuje urođeni talent za elektroničku glazbu, a nakon nešto manje od deset godina već je bio na glasu uspješnog DJ-a, koji je po Europi odrađivao vrhunske partyje i privlačio brojne obožavatelje iz drugih zemalja koji su uživali u njegovom techno zvuku.

Od 1999. godine uspješno surađuje s DJ-em Mladenom Tomićem u njihovom zajedničkom projektu naziva Urban beat. U Bosni i Hercegovini postali su najpoznatiji i najuspješniji promotori evenata i partyja, dovodeći najveća svjetska imena elektroničke glazbe domaćoj publici.

Njegova prva ploča izašla je 2005. godine, a otada je izdao brojne originalne trake i remikseve za najveća međunarodna DJ imena. Godine 2011. seli u London, a iste godine izdaje brojne trake surađujući s najvećim svjetskim DJ majstorima poput Dubfirea, Umeka i Paca Osune. Prepoznat po svom specifičnom i jedinstvenom zvuku, Siniša je dostigao Top 4 mjesto na tech-house Beatport ljestvici s trakama Who we are i Waking up.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima ili na mjestu događaja neposredno prije početka partyja. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php. Početak je u 23:00 sata.

{fcomment}