Scena

07.07.2014

U LMC Club stiže Sasha Lopez!

U Lighthouse Music Club i ovog ljeta stiže jedan od najtraženijih DJ majstora današnje house scene. Ritam kojim obara međunarodne top ljestvice garantira vrhunski provod u najvećoj open-air diskoteci u Istri. U petak, 11. srpnja, mix pult LMC-a preuzima Sasha Lopez, a za dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinut će se vokalisti Ale Blake i Broono!

Sasha Lopez (RO)
Pravog imena Serge Istrati, rođen u Moldaviji, već je u dobi od petnaest godina radio kao resident DJ. Svoj prvi singl izdao je 2005. godine, a samo godinu kasnije, u suradnji s Taniom Cerga izbacuje glazbeni projekt Studio One koji zbog svoje originalnosti i dance ritma dostiže slavu u Rumunjskoj i Europi.

Nakon nekoliko hitova i uspješnih suradnji, 2010. godine zajedno s Vanotekom i Evanom osniva studio Bang Bang Production.

Samo godinu dana kasnije izlazi hit All my people, koji dostiže više od 200 milijuna klikova na YouTubeu i postaje himnom klubova i beach barova diljem svijeta te zauzima prvo mjesto apsolutno svih radijskih top ljestvica, nakon čega su uslijedile i mnogobrojne nagrade i priznanja, a Lopez postaje jedan od najtraženijih DJ majstora u svijetu.

Izgleda da je on otkrio tajnu uspjeha jer svaka pjesma postaje hitom, a nakon singlova Weekend i Everybody Feels Alright, u 2013. izlaze još Perfect day i Beautiful life za čijim ritmovima publika luduje.

Party počinje u 23:00 sata.

{fcomment}