Scena

Božić u Labinu

14.07.2014

Željko Joksimović u LMC Clubu

Na pozornici LMC kluba ovaj je glazbenik jednom već oduševio mnoge, a to će učiniti i ove godine. U subotu, 19. srpnja, svojom će karizmom, vrhunskim nastupom i planetarno popularnim stihovima sve prisutne, a posebice pripadnice nježnijeg spola, oduševiti Željko Joksimović!

Željko Joksimović (SRB)
Svoju profesionalnu glazbenu karijeru Željko je započeo u dobi od pet godina, a prvi veliki uspjeh ostvario je kao dvanaestogodišnjak kada je pobijedio na cijenjenom glazbenom festivalu u Parizu i osvojio titulu Prva harmonika Europe.  Polako, ali sigurno, koračao je glazbenim vodama, osvajao mnogobrojne nagrade i čvrsto zasjeo na tron srpske pop glazbe.

Tok njegove karijere promijenio se 2004. godine kada je skladba Lane moje osvojila drugo mjesto na Eurosongu. Otvorila su mu se vrata ka vrhu europske glazbene scene te se proslavio i kao skladatelj. Samo dvije godine kasnije, Lejla koju je napisao za grupu Hari Mata Hari na istom je natjecanju osvojila treće mjesto u ukupnom poretku, ali i prestižnu nagradu za najboljeg skladatelja.

Do danas njegov uspjeh putuje samo uzlaznom putanjom, a ljubavne pop balade neizostavan su dio fonoteke svakog ljubitelja domaće glazbe.

Prodaja ulaznica:
- www.shop.lmcclub.com
- na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
- na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

{fcomment}