Scena

28.07.2014

DJ Umek za početak kolovoza u LMC Clubu

LMC club nastavlja svoju clubbing sezonu i u kolovozu! U goste dolazi jedan od vodećih svjetskih DJ-a i producenata elektroničke glazbe, Slovenac čija su karizma i ugled odavno nadišli europske okvire. Pripremite se za vrhunski provod jer na najveću open-air pozornicu u Istri u petak, 1. kolovoza stiže DJ Umek!

Umek (SLO)

Uroš Umek slovenski je DJ i producent, koji je koji je prisutan od samih začetaka elektroničke scene u Europi i svijetu, za čiji rad postoji ogroman kontinuirani interes publike posljednja dva desetljeća. Neumoran u svojoj techno i tech-house produkciji s preko 100 svirki godišnje, jedan je od najangažiranijih DJ-a na svijetu.

Ne samo kroz svoju produkciju na mnogobrojnim etiketama, već i kroz angažman u odabiru glazbe za svoju 1605. etiketu stvara svoj zvuk podupirući nove talente u svijetu elektroničke glazbe. Nakon osvajanja svjetske glazbene scene, Umek nastavlja sa svojom radioemisijom Behind the Iron Curtain, koja ubrzo osvaja čak i poklonike EDM scene u cijelom svijetu.

Iako prebukiran, Umek uspjeva naći prostor i za organizaciju evenata humanitarnog karaktera Party with a Cause, gdje uz pomoć sponzora pomaže djeci s posebnim potrebama.

Prodaja ulaznica:
• shop.lmcclub.com
• na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
• na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Party počinje u 23:00 sata.