Scena

Villas Holiday

09.10.2013

Najnoviji Severinin hit

Severina je u samo dva dana osvojila regiju svojom novom pjesmom 'Hurem', koja već sada broji gotovo 700 000 pregleda na YouTube-u !

Povodom izlaska pjesme i spota Severina je izjavila:

''Pjesmu sam otpjevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Također, htjela sam pjesmom zahvaliti svojim fanovima, kojih na Fejsu ima preko pola milijuna. Sretna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pjesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najljepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragocjeni suradnik, najveći video umjetnik ovih prostora - Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktualne turneje #DUK2013. Uživajte u novoj pjesmi i spotu!"''

Tekst i glazbu pjesme, napisao je Andrej Babić a producirao Ivo Popeskić.

Pjesmom i novopečenom suradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog Facebook profila izjavio - "Već pri snimanju demo snimke, rekao sam - ova pjesma ima neku jaku žensku energiju u sebi i samo je Severina može donijeti na način da joj vjerujem svaku riječ. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je povijest."

Severina svakom novom turnejom ljestvicu podiže sve više i više, a to je potvrđeno i aktualnom turnejom ''Dobrodošao u klub'', koja se nastavlja nastupom u sarajevskoj Zetri, 12.10.2013.