Scena

27.10.2014

The Chemical Brothers na soundtracku filma „The Hunger Games: Mockingjay Part 1“

Britanski dvojac The Chemical Brothers predstavlja potpuno novu pjesmu - „This Is Not A Game“ ft. Miguel, kojom nastavljaju najavljivati iščekivano soundtrack izdanje za još iščekivaniji filmski spektakl „The Hunger Games: Mockingjay Part 1“.

Tom Rowlands i Ed Simons posljednji put su nas 2010. godine počastili svojim značajnijim radom - albumom „Further“, a svima su nam dobro poznati po glazbenim uratcima kao što su „Galvanize“, „Asleep From Day“, „Hey Boy Hey Girl“, „Do It Again“...

Svojim upečatljivim zvukom doprinose ovom soundtracku, a pjesma je svijetu premijerno predstavljena u showu Zanea Lowea, na BBC Radio One. Kako bi „This Is Not A Game“ odisala čvrstoćom, bila mračna, a ujedno imala zvuk novog doba na kakav smo navikli od ovog dvojca, u pomoć im je priskočio Miguel, koji je postigao značajan uspjeh samostalnim singlom „Adorn“ te gostovanjem u pjesmi „#Beuatiful“ Mariah Carey. Uz sve to, pridružila im se Lorde te su time pjesmu napravili vrijednom povratka nakon duže pauze.Upravo je već spomenuta Lorde sa singlom „Yellow Flicker Beat“ najavila ovo soundtrack izdanje te se pobrinula za selekciju pjesama. Ovih je dana objavljen i službeni popis pjesama za „The Hunger Games: Mockingjay Part 1“ te su na soundtracku svoje mjesto našle pjesme izvođača kao što su Grace Jones, Tove Lo, Stromae, CHVRCHES, a potvrđeno je i kako će izdanje sadržavati i remix pjesme „Yellow Flicker Beat“, za koji se pobrinuo Kanye West!

Film u Blitz-Cinestar kina dolazi 20. studenog , a do tada će biti dostupan i soundtrack u fizičkom i digitalnom izdanju, koji dolazi u standardnom izdanju sa 14 pjesama od kojih je jedna još uvijek nepoznata.

Popis pjesama:

1. Meltdown - Stromae ft. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim
2. Dead Air - CHVRCHES
3. Scream My Name - Tove Lo
4. Kingdom - Charli XCX ft. Simon Le Bon
5. TO BE ANNOUNCED
6. Lost Souls - Raury
7. Yellow Flicker Beat - Lorde
8. The Leap - Tinashe
9. Plan The Escape (Son Lux Cover) - Bat For Lashes
10. Original Beast - Grace Jones
11. Flicker (Kanye West Rework) - Lorde
12. Animal - XOV
13. This Is Not A Game - The Chemical Brothers ft. Miguel
14. Ladder Song - Lorde