Scena

17.02.2015

Premijerno prikazan video labinske alternativne scene

"Subotu 1. 11. 2014. možda nikada neće kao značajan datum obilježiti niti jedna rock enciklopedija, ali će ona svakako biti zauvijek zlatnim slovima upisana u srca jednoj sretnoj i kreativnoj generaciji labinskih glazbenika i njihovih brojnih prijatelja. Bila je velika čast i zadovoljstvo naći se među onima koji su se te večeri popeli na pozornicu kultne labinske “Lamparne” i sa svojih nekoliko strastveno i od srca odsviranih pjesama još jednom pokazati i dokazati snagu labinske nezavisne glazbene scene."

Ovim riječima opisana je ta noć u "Lampi". Noć kada je održan promotivni koncert CD kompilacije labinske nezavisne alternativne scene, kada je u "šest i pol sati izvrsne svirke pred preko 300 vjernih fanova scene dostojno prezentirano ono što Labin danas ima – a to je svakako jak glazbeni kolektiv, žanrovski nikad različitiji, izvođački nikad uigraniji, produkcijski nikad profesionalniji i – najvažnije od svega – svjetonazorom i djelovanjem nikad ujedinjeniji!"

A u petak, 13. veljače u labinskom je Rock Caffeu predstavljen video "Ovo je Labin", koji je u nešto više od 7 minuta sažeo sve ono što se tog 1. studenoga događalo u Lamparni. Pogledajte!

Kamera: Mladen Đaković & Danilo Caković - Caki
Režija/Montaža: Danilo Caković - Caki
Postprodukcija: Vladislav Čolić

{fcomment}