Scena

03.07.2015

Novim albumom Sandi Cenov uplovio u radno ljeto

Veliki glazbeni zavodnik i šarmantni romantičar u velikom stilu je uplovio u radno ljeto. Naime, aktualni album 'Deseti' koji je svoju promociju doživio u srcu metropole, samo je jedan od razloga što je ova godina, godina Sandija Cenova.

Osim spomenutog albuma, Sandijev posljednji singl 'Svadba' koji dolazi sa 'Desetog' albuma, dobio je novo ruho. Sandi je ponovno u suradnji s DJ Puckom odlučio remixirati 'Svadbu', koju je snimino sa legendarnim Tifom i koja je u kratkom roku osvojila srca slušatelja.

DJ Pucko i surađujemo jako dugo i ovo je već 10 remix koji mi radi. On je osoba koja prati klupsku scenu i zna što je aktualno, moderno i u trendu u klubovima. Najveći kuriozitet je da je u remixu angažirao trubače, a spoj housea i trubača je izuzetno neuobičajen i zanimljiv. Nadam se kako će remix aktualnog singla 'Svadba' obilježiti ljeto pred nama.! – istaknuo je Sandi.

Nakon svega spomenutog možemo zaključiti, kako Sandija očekuje itekako zanimljivo ljeto, a njegovu brojnu publiku koncerti koji se dugo pamte.

{fcomment}