Scena

14.07.2015

Luce predstavlja još jedan zanimljivi rukopis!

Mlada glazbenica Luce, o kojoj se naveliko priča na domaćoj glazbenoj sceni, donosi nam novu pjesmu „Nakon tog dana“, koju partnerski potpisuje s Vinkom Ergotićem. Nova pjesma donosi nam nikad snažnije emocije do sada pokazane od strane ove samozatajne glazbenice.

'Nakon dana tog' je pjesma o nekoj vrsti životne prekretnice, o onom trenutku u životu kad se stvari počnu mijenjati, na bolje. Nekome će to biti dan kad je upoznao svoju srodnu dušu, nekome dan kad je dobio posao, nekome dan kad je sreo starog prijatelja. Ali svakako trenutak kad je doživio ili spoznao nešto bitno, lijepo i pozitivno što će obilježiti i utjecati na njihov budući život. Rekla bih i da je ovo vedrija i manje melankolična strana mene za razliku od prijašnja dva singla', ovim riječima nas Luce uvodi u svoj novi singl 'Nakon dana tog', kojeg partnerski potpisuje s Vinkom Ergotićem. Na singlu Luce po prvi put surađuje i s mladim, talentiranim producentom i aranžerom Mark Mrakovčićem, koji se specijalizirao za mlade domaće perspektivne kantautorice pa tako u njegovom radnom opusu bilježimo suradnje s Irenom Žilić i Lovely Quinces.

Video u režiji Luke Nižetića pokazuje nam novo lice mlade glazbenice prilikom čega Luka ističe: 'Luce je u ovom spotu napokon pokazala i jednu svoju drugu, energičniju stranu. U jednom trenutku se 'otela kontroli' i ušla u svoje stanje intimne ekspresije, što mi je i bila poanta. Obožavam njen rad i njen vokal pa mi je uvijek veliki kreativni izazov, a i doživljaj uprizoriti ta njena glazbena remek djela u video formu'.

{fcomment}