Scena

21.07.2015

Krenula online prodaja ulaznica za Girandella Beat Beach party!

Seriously Tw!sted ekipa i ovog ljeta pretvara istočnu obalu Istre u središnje mjesto zabave! Događaj pod nazivom Girandella Beat Beach godinama je priznat i prihvaćen od strane publike, posebno ljubitelja elektroničke glazbe. U subotu, 25. srpnja rabačku će plažu Girandella protresti veliko ime svjetske techno scene, DJ Siniša Tamamović, koji radi i živi u Londonu.

Tamamović njeguje jedinstven stil, u kojem spaja techno zvuk s pravim bubnjevima. Prepoznat je i na globalnoj razini, a to dokazuje činjenica da je nastupao u Latinskoj Americi, Berlinu i Sofiji, a kao najveće dostignuće ovaj banjalučki producent ističe četvrto mjesto na Beatport tech – house listi s trakom ''Who We Are'' za 1605 Music Therapy.

Na jednoj od deset najljepših plaža na Jadranu atmosferu će dodatno podgrijati jake domaće snage: Marin Biočić, Tino Dobrić i Danny Clarck. Uz samu obalu mora na plaži Girandella 25. srpnja zagarantirana je odlična zabava s početkom u 22 sata, a koja će potrajati sve do 6 sati ujutro.

Svi željni dobre zabave i oni koji žele iskusiti ovu ljetnu poslasticu morat će izdvojiti 80 kuna na dan eventa. U prodaju su puštene i online ulaznice po cijeni od 60 kuna preko sustava Entrio.hr. Osim online prodaje, ulaznice možete kupiti u Labinu (Design Caffe) te na sljedećim prodajnim mjestima Entrija u Puli i Rijeci: Palach Rijeka, The Beertija Rijeka, Activa Travel Pula, Daily News - Pevec Pula.

{fcomment}