Scena

28.10.2015

Halloween Monsters uz Seriously Tw!sted ekipu!

Tradicionalni party Halloween Monster, a u organizaciji ekipe Seriously Tw!sted,  ove godine održava se u pazinskom klubu Magnus! U subotu, 31. listopada, s maskom ili bez nje možete se rasplesati na plesnom podiju, koji će samo za ovu prigodu imati specijalne efekte i video mapping, kako bi se što bolje kretali u ritmu glazbe.

Na partyju će nastupiti afirmirana labinska DJ ekipa: Marin Biočić, Toni Manero i Tino Dobrić. Kao zvijezda večeri  iz Slovenije u Pazin u goste dolazi DJ Aney F. Nastupao je na brojnim festivalima i  noćnim klubovima diljem Slovenije i inozemstva, gdje je udružio snage s nekim od zvijezda elektroničke glazbene scene. Tako ga  ljubitelji ovog žanra prepoznaju po suradnji s etiketama kao što su Starlight, Witty Tunes, Microzoo, Aenaria, Nulogic, Nervine, Sound of Acapulco itd. Godine 2012. postao je suosnivač Innocent Music izdavačke kuće, a njegovi hitovi dospjeli su  i na  Beatport top 100 ljestvicu!

Vještice, vile, duhovi, zmajevi, neovisno odakle ste i što odlučite postati 31. listopada, u 22 sata platite 30 kuna svoju kartu na ulazu i zabavite se s ekipom Seriously Tw!sted do 6 sati ujutro!

{fcomment}