Scena

05.11.2015

Neno Belan i Maja Posavec - Tvoj glas

Neno Belan već je dobro znan gost Šibenika i dalmatinske šansone, a ove godine predstavio se u jednom neobičnom, no opet vrlo očekivanom duetu!

Sa Majom Posavec iz sjajnog zagrebačkog benda Detour nastupio je na svojim rasprodanim koncertima povodom Valentinova u zagrebačkoj Tvornici, a suradnju su nastavili i na 18. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje su zajednički otpjevali pjesmu ''Tvoj glas''! Pjesmu autorski potpisuje Neno Belan, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Zvonimir Zrilić.

'Spot je sniman u ZKM-u pod redateljskom palicom Luke Nižetića. Ideja samog spota slična je ideji teksta, a ocrtava jedan zamor u ljubavnoj vezi. Maja i ja glumimo bračni par, koji se našao u tim problemima, nedoživljavanja onog drugog u vezi... no na kraju ipak ostavljamo dozu optimizma i nadu u bolje sutra, što simbolički pokazuje ruka u ruci na kraju spota. Naravno, spot nije tako ozbiljan kao što možda zvuči na prvi moment, već je napravljen u jednom ležernom humorističkom tonu, sukladno s ritmom pjesme', opisao je spot Neno Belan.

Pjesma Tvoj glas naš je Hit tjedna!

{fcomment}