Scena

11.11.2015

Adele u suradnji s Brunom Marsom

Dvije zvijezde surađivale su na Adelinom novom albumu, i to na (još jednoj) dramatičnoj baladi "All I Ask"... Kako se bliži objavljivanje albuma "25", tako smo sve više zainteresirani da otkrijemo što više detalja o novim pjesmama koje je snimila Adele. Fanove je posebno zaintrigirala pjesma "All I Ask", koju je Adele napisala u suradnji s Brunom Marsom!

"Nikad nisam tako pjevala", otkrila je Adele u intervjuu za Rolling Stone. "Nikada nisam pjevala tako visoko. Bilo je zabavno jer je i Bruno istovremeno bio u studiju, također pjevajući visoke tonove sa mnom".
Zanimljivo je što su Bruno i Adele namjeravali napisati bržu pjesmu, ali kada ju je Adele počela pjevati svojim raskošnim glasom, bilo im je jasno da je to savršena balada.

"Ona je superstar i je***o je zabavna", izjavio je Bruno nedavno, komentirajući suradnju s Adele. On je priznao da se njih dvoje nisu slagali oko jednog dijela teksta pjesme, ali da je Adele inzistirala da pjeva svoju verziju.

"Kada smo je konačno snimili, to mi je postao omiljeni dio", dodaje Bruno. "Rekla mi je da se nada da ću jednom prilikom biti u publici kada bude izvodila tu pjesmu, da bi me mogla  zaje**vati sa scene". Adelin album "25", prvi nakon čuvenog "21" iz 2011., službeno će biti objavljen 20. studenog.

Izvor: RollingStone / mtv.com.hr

{fcomment}