Scena

18.11.2015

Bogat programski tjedan u labinskom Rock Caffeu!

U četvrtak labinski Rock Caffe kreće ponovno s Pub Quizovima, a ovog puta tema je "Hrana i piće"! Svi koji još nisu nikada igrali zbog straha da ništa neznaju i iskusili napetost i zabavu koju pruža sudjelovanje u kvizu, pozvani su da dođu i zabave se uz pub kviz, igru edukativnog karaktera. Sudjelovanje je besplatno, a nagrada je gratis piće. Svaka ekipa mora imati ime i 3 do 5 članova. Kviz počinje u 20:00, a prijaviti se možete putem facebook stranice Rock caffe Labin ili direktno u baru.

U petak u goste dolazi Jimi Hendrix real tribute, s porečkim Jimijem na lead gitari. Uz svoj novi sastav pod imenom MANFREDO JEFFERSON & THE BUFFALO HOOLLAHOPKERS izvodit će pretežno pjesme Jimija Hendrixa, ali The Doorsa, Led Zeppelina i drugih.

Subota, 21. 11. je rezervirana za zagrebačku grupu ANA BE GOOD te malo lakšije note i obrade izvođača kao što su Etta James, Imelda May, Beth Hart, Susan Tedeschi, Shemekia Copeland... Predvođeni sjajnom Anom na vokalu, ova ekipa muzičara izvodi isključivo strane ženske vokale, od Coco Taylor do Tine Turner.  Oduševili su nastupom na blues festivalu, a sada gostuju u oba istarska Rock Caffea.

Koncerti počinju oko 22:00,  a ulaz je besplatan!

{fcomment}