Scena

25.04.2016

All Saints se vraćaju s potpuno novim singlom „One Strike“!

Nakon 12 milijuna prodanih ploča, pet #1 singlova, dva multiplatinasta albuma te dvije BRIT nagrade, All Saints se vraćaju s novim singlom „One Strike“, a ujedno najavljuju i novo studijsko izdanje.

Nova pjesma je podsjetnik na sve što publika voli u vezi četvorke All Saints. „Kada pišem, razmišljam samo o onome što mi je trenutno u mislima. Nic je prolazila kroz mnogo stvari u to vrijeme“ - objašnjava Shaznay. „Pričale smo satima preko telefona. Prvih par puta pjesmu sam čula u autu. Nisam mogla prestati plakati jer sam jasno mogla čuti o čemu se radi“ – prisjećaju se ponovnog okupljanja sestre Nicole i Natalie.

Singl „One Strike“ predstavljen je 19 godina nakon debitantskog singla britanske pop grupe All Saints, najava je prvog albuma u deset godina, koji će nositi naziv „Red Flag“.

Novo studijsko izdanje naslijedit će album „Studio 1“ (2006.). Nakon turneje po Velikoj Britaniji, All Saints su mislile da nikad više neće ništa napisati, snimiti ili producirati. „Nismo ušle na silu u ovo“ kaže Natalie te nadodaje „I nije se moglo dogoditi u bolje vrijeme“.

„Nedostaje mi druženje s curama. To nas čini sretnima. Ako možeš raditi s najdražim osobama, zašto ne?“ - Shaznay

Četvrto studijsko izdanje grupe All Saints u Hrvatskoj očekujemo 8. svibnja, a hrvatskoj publici izdanje „Red Flag“ dostupno je već sad u prednarudžbi putem Google Play digitalnog glazbenog servisa.

{fcomment}