Scena

28.04.2016

Novi albumi iz labinske glazbene "kuhinje"

Labinska glazbena scena ponovno je vrlo aktivna i u najavi su brojni albumi, EP izdanja i video spotovi labinskih bendova! Krajem godine OSA Medija objavit će treće po redu izdanje kompilacije labinske nezavisne glazbene scene pod imenom "VOL. 2", a koja se objavljuje svake dvije godine. Sukladno tome, brojni labinski bendovi sviraju, snimaju i objavljuju vlastita izdanja pa tako i mladi bend Mustard Seeds, u kojem uz braću Marija i Tonija Načinovića, nastupa i Antonio Balaban.

Mustard Seeds snimili su svoj prvi album pod nazivom "It's Like Hypnosis" na kojem se nalazi 8 autorskih pjesama te jedna obrada legendarnog rock benda Deep Purple. Rock-metal žanr s melodičnim riffovima i troglasom čini ovaj album veoma zanimljivim već na prvo slušanje.

Album je snimljen u Iki, u Lazy Shark studiju, a snimio ga je i miksao Dorijan Radmanović, dok se za završni mastering pobrinuo Alen Zarifović iz Labina. Dečki će uskoro najaviti datume promocije i jedno malo iznenađenje.

Osim albuma grupe Mustard Seeds, do početka ljeta izaći će EP i video spot grupe Elyn Porter, album i spot grupe Vaanka Schkvare, spot i singl grupe SDP Trio, inače pobjednika ovogodišnjeg 6. Festivala Labinskih bednova, a do kraja godine još su najavljena izdanja labinskih heavy blusera Mezcal Moona te još nekoliko bendova što će biti odlična najava za novu kompilaciju labinske nazavisne glazbene scene "VOL. 2", čije se objavljivanje očekuje 1. studenoga.

mustard seeds 1

{fcomment}