Scena

05.05.2016

Chris Brown dolazi na Zrće

Chris Brown glavna je zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala, koji se od 12. do. 14 srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu. Po prvi puta u povijesti ovog petogodišnjeg festivala te plaže Zrće, prema zahtjevu same američke R&B zvijezde, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova koji imaju jedinstvenu priliku vidjeti Chrisa u Hrvatskoj. Impozantna konstrukcija bit će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj.

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy te čak 190 drugih glazbenih nagrada. Do danas je objavio sedam albuma, od kojih je pet doseglo platinastu nakladu. Sudjelovao je u brojnim glazbenim suradnjama od kojih su neke od najpoznatijih one s Justinom Bieberom, Rihannom, Pitbullom te Busta Rhymesom.

Nastup Chrisa Browna zakazan je za 14. srpanja, a ulaznice mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown). (muzika.hr)

Slavni glazbenik danas je, na svoj 27. rođendan, objavio novi singl "Grass Ain´t Greener".

{fcomment}