Scena

09.05.2016

Justin Timberlake objavio pjesmu za animirani film Trolls

Devetostruki dobitnik nagrade Grammy, kao i četverostruki dobitnik nagrade Emmy, glazbenik i glumac, Justin Timberlake objavio je novu pjesmu “CAN’T STOP THE FEELING!” .

“CAN’T STOP THE FEELING!” producirali su i aranžirali zajedno Justin Timberlake, Max Martin i Shellback, a ovo je pjevačeva prva suradnja s poznatim dvojcem. Pjesma je snimljena posebno za animirani film “Trolls”, čiji će se soundtrack pojaviti u prodaji 23. rujna. Timberlake će biti i izvršni producent filmske glazbe, a također će izvoditi još nekoliko pjesama na budućem izdanju. Na soundtracku animiranog filma “Trolls” bit će još tri pjesme koje je napisao Timberlake posebno za ovu namjenu i koje će on izvoditi u suradnji s još nekim vrhunskim umjetnicima. U tome će mu pomoći poznati glumci i izvođači- Anna Kendrick, James Corden, Icona Pop, Zooey Deschanel i Christopher Mintz-Plasse, koji će izvoditi obrade hit pjesama iz proteklih nekoliko desetljeća. Tako će Timberlake i Anna Kendrick obraditi hit Cindy Lauper, “True Colours” (1986).

Osim što će skladati glazbu za film, Timberlake će svoj glas dati animiranom liku po imenu Branch, koji je zauzet pripremama za preživljavanje apokalipse, a koji krije svoje prave boje u budućoj animiranoj hit komediji “Trolls” (DreamWorks Animation).

Tvorci animiranog filma “Shrek” okupili su se ponovo i donijeli nam priču o nametljivim, uvijek dobro raspoloženim trolovima i neveselom, pesmističkom klanu Bergen, koji su jedino sretni kada im se trolovi nađu u trbuhu! Glasove likovima daju gore navedeni Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Russell Brand, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, James Corden, Kunal Nayyar, Ron Funches, Icona Pop, Quvenzhané Wallis, John Cleese i Gwen Stefani.

Film će se u Americi pojaviti početkom studenog!

{fcomment}