Scena

19.12.2013

Božićni party u Labinu – Spektakl elektroničke glazbe uživo

Ako je ponekad AFTER BOLJI OD PARTYJA, onda je svakako party na kojem elektroničku glazbu uživo izvode zagrebački ABOP, znatno bolji od većine onih na kojima se glazba samo «pušta» s CD-ova i računala!

Prošle godine započeta tradicija dovođenja vrhunskih regionalnih LIVE izvođača elektroničke glazbe, kada su na labinskom božićnom partyju gostovali banjalučki «Kazoo» nastavlja se s vjerojatno još zanimljivijim i originalnijim bendom. Live svirka na pratyju sve je popularnija, jer se energijom živog nastupa stvara pravo osvježenje u klasičnom, ponekad već i zamornom party konceptu. ABOP je epitet live atrakcije dokazao vrhunskim nastupom na ovogodišnjem Terraneo Festivalu, a na Badnjak će labinskoj publici pokazati zašto se zapravo priča o njima u superlativima uvijek kada je o klupskim partyjima riječ. Kombinirajući sirovu, gotovo punkersku energiju i žanrove elektronike poput duba, ravea, techna, drum and bassa, ali i funk groove-a, svojim zvukom pomiču granice elektroničke glazbe i približavaju je široj publici.
Osim nastupa ABOP-a, slijedi nastavak suradnje s jakom banjalučkom scenom, a po prvi puta istarskoj će se publici predstaviti Dj Ljubiša Rozić sa svojim varijacijama house glazbe. Od domaćih DJ imena tu je «dinosaur» elektroničke scene legendarni DJ Bebetto iz Pule, koji će se odlično nadovezati na svirku zagrebačkih ABOP-a, dok će se za zagrijavanje publike pobrinuti naš «domaćin», labinski DJ Lucca C.
Ovaj party, koncipiran kao atraktivna kombinacija vrhunksog live nastupa i probranih iskusnih domaćih i inozemnih DJ-a, počinje na Badnjak, u utorak 24.12. u 23 sata, a traje do 5:00 sati. Mjesto održavanja je KUC Lamparna u Labinu, a cijena ulaznice 40 kuna.