Novosti

31.12.2013

Humanitarni koncert za Dječji dom Pula

U nedjelju, 5. siječnja u Jakačićima se organizira humanitarni koncert za Dječji dom u Puli, koji zbrinjava djecu i mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu bez roditelja ili djecu koju roditelji zanemaruju ili zlorabe svoje roditeljske dužnosti. Trenutno skrbi o 50 korisinika u dobi od 3. do 21. godine. Djeca dolaze iz socijalno ugroženih obitelji i prilikom smještaja u dom najčešće dolaze oskudno opremljeni odjećom i obućom, stoga ih u domu nastoje adekvatno opremiti, te pružiti im toplinu i sigurnost. Svrha stambene zajednice je priprema mladih osoba na samostalan život po izlasku iz doma.

Na koncertu će nastupiti: Gox i Macola bend, Etno skupina Šćike, Serđo Valić, Kud Zlatela Kršan, Trio Lako ćemo, Duo Feliks, Ivo & Helena, a posjetitelje očekuje i tombola te ukusan grah.

Koncert će početi u 16:00 sati, a ulaznica je simboličnih 20,00 kuna. Ulaznice možete kupiti dogovorom na broj mobitela 095/825-45-33, a mogu ih kupiti i oni koji nisu u mogućnosti doći na koncert. Svi oni koji žele doći na koncert, a nisu u mogućnosti kupiti kartu, također su dobrodošli.  Na isti broj telefona mogu se javiti i svi zainteresirani za sudjelovanje u organizaciji.

Koliko god bile velike suprotnost među ljudima, one su u biti ipak nešto sporedno. Ono što nas dijeli, u usporedbi s onim što nas združuje, bezgranično je sitno.
Zajedno možemo učiniti sve.