Scena

02.01.2014

Denis&Denis objavljuje album RESTART

Najuspješniji riječki elekto-pop bend DENIS & DENIS, 25 godina nakon svog posljednjeg studijskog ostvarenja, objavljuje novi album imena ''RESTART''. Denis & Denis danas čine Davor Tolja i Ruby Montanari Knez.

Dugoočekivani ''Restart'' sniman je pune četiri godine te ostaje vjeran Denis & Denis elektro zvuku, dok dašak osvježenja donose suradnje sa Markom Toljom na pjesmi ''Samo ti'', Marijom Dedićem kao instrumentalistom na naslovnoj pjesmi albuma, Vladom Simcichem-Vavom na akustičnoj verziji prekrasne balade ''Sve su te imale'', te Franom Lasićem na pjesmi ''Nisam bila s njim''.
Album, koji su već najavili singlovi ''Šta te briga čija sam'', ''Alarm'', ''Opasno'' i ''Dugine boje'' ukupno donosi 12 sasvim novih pjesama kao i dva bonusa.

Veliki povratak grupe, koja je brojnim hitovima obilježila 80-e dogodio se prije godinu dana u velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture gdje su se okupile sve postave od osnutka do danas - Davor Tolja, Marina Perazić, Edi Kraljić, ali i Ruby Montanari Knez, a posljednji od reunion koncerata održat će se 31.1.2014. u Tvornici kulture. Nakon ovog koncerta i uz izlazak albuma Davor i Ruby nastavljaju sami djelovati isključivo kao duo.