Rovinjska noć uz Petra Grašu i brojne druge izvođače

Kreirano . objavljeno u kategoriji Novosti

rovinjska noć, radio labin

Rovinjska noć, tradicionalna je zabavna manifestacija s dugogodišnjom tradicijom, koju već više od 55 godina organizira gradska Turistička zajednica. I ove je godine za građane Rovinja i njihove goste pripremljen atraktivan glazbeni program koji će se odvijati na različitim lokacijama.

Rovinjska noć započet će u petak 25. 8., kada će na glavnom gradskom trgu u 21,00 sat nastupiti domaća grupa Le Monde, nakon čega slijedi nastup fantastičnog Simona Marlowa & Music Lab. Na trgu Riviera će, s početkom u 21,00 sat, nastupiti domaća grupa Master Band i jedinstveni Griff & Zucchero celebration band.

Sljedećeg dana, u subotu 26. 8., u 20,00 sati program će započeti promenadnim nastupom rovinjske Limene glazbe i Rovinjskih mažoretkinja gradskim ulicama i uz rivu. U 21,00 sat na pozornici Trga maršala Tita nastupit će domaća grupa party Band, nakon čega će u 22,00 sata na glavnoj bini svoj koncert održati jedan od najvećih i najpoznatijih domaćih pjevača - Petar Grašo, koji će svojim poznatim hitovima poput Moje zlato, Srce za vodiča, Ne znan za se, Godine prolaze, Tko nam brani, Utorak, rasplesati prisutne i svojom snažnom energijom podignuti atmosferu na glavnom gradskom trgu.
Na pozornici na trgu Riviera izmjenjivat će se gosti iz Zagreba s međunarodnim uspjehom grupa The A! i domaća grupa Energy.

Veličanstveni vatromet u trajanju od 15 minuta održat će se u ponoć. Zabavni program će biti popraćen bogatom gastronomskom ponudom. Pokrovitelj manifestacije je Grad Rovinj, a manifestaciju podržava i Zagrebačka banka kao sponzor.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin