Istarski demokrati javnim pozivom traže kandidatkinje i kandidate za lokalne izbore

Kreirano . objavljeno u kategoriji Novosti

istarski demokrati, radio labin

Istarski demokrati uputili su zanimljiv javni poziv kojim pozivaju, kako kažu, sve slobodoumne i hrabre Istrijanke i Istrijane da se zajedno izbore za toliko željene i neophodne promjene u Istri i kandidiraju se na lokalnim izborima. „Ako si mlada ili mlad ili se tako osjećaš želimo ti ponuditi atmosferu slobode i poticaja za samostalni razvoj.

Nudimo ti ostvarenje vlastitih ideja i projekata  te da svojim djelovanjem pozitivno utječeš na društvo i imaš svoju istaknutu ulogu u njemu. Želimo ti dati šansu na izborima 2017. godine. Postani kandidat Istarskih demokrata  na idućim lokalnim izborima. Iskoristi šansu! Učini napokon nešto za sebe, svoju obitelj, za svoje prijatelje, za Istru. Ostani na svojoj rodnoj grudi.  Ne dopusti da tvojom sudbinom upravlja netko drugi. Izbori se!“, kažu u javnom pozivu Istarski demokrati.

„Uvjereni smo da svi mi u Istri koji želimo promjene i boljitak za našu djecu i sve buduće naraštaje napokon zajedno možemo i moramo do pobjede“, zaključuju Istarski demokrati koji ujedno sve Istrijanke i Istrijane koji žele biti njihovi kandidati na predstojećim lokalnim izborima svoje kandidature sa životopisom i motivacijskim pismo pošalju na njihovu mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Javni poziv uputili su pod sloganom Kuraja za novu Istru – Savez s građanima.

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin