Kandidatkinja HDZ-a za županicu Monika Udovičić uvjerena je kako mladi odlučivati o rezultatima izbora

Kreirano . objavljeno u kategoriji Novosti

monika udovičić, radio labin

Kandidatkinja HDZ-a za istarsku županicu Monika Udovičić jučer je na konferenciji za novinare održanoj u Pazinu govorila o problemu niskih naknada za novorođenu djecu. Poručila je kako je zabluda razvoj nastaje ulaganjem u građevine i kružne tokove, već je važno ulagati u ljude.

„Porodiljne naknade u Istri su vrlo niske, a moj je cilj udvostručiti ih, jer je to jedan od bitnih načina kako pomoći mladim obiteljima koje bi se odlučile na djecu, ali ih financijske mogućnosti sprječavaju.“, kazala je Udovičić. Ustvrdila je da su i cijene vrtića u Istri visoke te da njihovo radno vrijeme ne odgovara potrebama zaposlenih roditelja. Promovirat će, kazala je kad postane županica i besplatne udžbenike za sve istarske osnovnoškolce. Monika Udovičić smatra da će upravo mladi ljudi biti ti koji će donijeti prevagu na sljedećim lokalnim izborima.

„Došlo do smjene generacije i napokon su mladi ti koji mogu birati svoje predstavnike, što do sada nisu mogli s obzirom na dugogodišnju jednostranačku političku scenu u Istri, u kojoj se godinama rotiraju ista lica.“, poručila je HDZ-ova kandidatkinja za županicu. Pozvala je ona još jednom političare da se uzdignu na razinu građana Istre, jer ne razumiju, kako je kazala, potrebe svojih sugrađana i ne komuniciraju s njima.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin