"Može", slogan Monike Udovičić HDZ-ove kandidatkinje za istarsku županicu

Kreirano . objavljeno u kategoriji Novosti

monika udovičić, radio labin

Kandidatkinja HDZ-a za županicu Istarske županije Monika Udovičić, jučer je na konferenciji za novinare predstavila ključne smjernice svog programa te vizaulni identitet kampanje. „Slogan moje kampanje bit će samo jedna riječ – MOŽE i to zato jer je to riječ koja otvara mogućnosti, riječ poziva na komunikaciju i dijalog, kako s građanima tako i skupinama na političkoj pozornici.“, kazala je kandidatkinja za istarsku županicu Monika Udovičić.

Pojasnila je da „može“ označava otvorenost, spremnost na prihvaćanje onog drugačijeg, ukoliko se to pokaže kao bolje. „Može“ znači dodala je i  da Istra MOŽE bolje! „Ono znači da, iako Istra prednjači pred ostalim županijama po razvijenosti, uz dijalog MOŽE još više. Da uz mlade koji nose nove ideje, novu strast, novu snagu, Istra može puno više! „MOŽE“ daje i odgovor na neka pitanja koja su se pojavila u javnosti, odnosno odgovara na provokacije i pitanja koja se provlače u medijima posljednjih mjesec dana: Može li žena biti županica? Može! Može li mlada osoba obnašati važnu političku funkciju? Može! „MOŽE“ li djevojka od 27 godina biti županica – može“ .

„MOŽE“ još više govori o tome da MOŽEMO zajedno ukoliko imamo isti cilj, ukoliko je u našem fokusu čovjek, ukoliko su naš interes naši građani. MOŽE ne poznaje podjele, a poznaje zajedništvo!“, rekla je predstavljajući svoj slogan Udovičić. Ključne smjernice njezinog programa  tiču se gospodarskih grana i života građana Istre, a odnose se na turizam i kulturu, poljoprivredu i socijalne politike, odnosno demografiju.“Neiskorištenu državnu imovinu staviti u funkciju turizma i poljoprivrede, projekt Istra 365 destinacija - produljenje turističke sezone, brinuti o očuvanju kulturne baštine kao dijela našeg identiteta i poticanje kulturnog stvaralaštva i razvijati kulturne sadržaje usmjerene k produljenju turističke sezone.“, izdvojila je Udovičić. Što se tiče poljoprivrede kao važne grane razvoja istarskog sela, kandidatkinja HDZ-a za istarsku županicu  ističe važnost  brendiranja i zaštite domaćih proizvoda, prednost kvaliteta pred kvantitetom. Poseban je naglasak stavljen na socijalne politike, odnosno usmjerenost programa k svakom istarskom čovjeku.

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin