Pune ruke posla i kilometara za međunarodnog suca IBFF federacije Larija Perusca

Kreirano . objavljeno u kategoriji Novosti

lari perusco, radio labin

Ovogodišnja natjecateljska sezona IBFF međunarodne federacije u bodybuildingu i fitnessu je zaista ispunjena terminima natjecanja u kalendaru. Dakako, skoro ni jedno neće proći bez našeg Larija Perusca, međunarodnog suca i predsjednika IBFF-a za Hrvatsku.

Upravo se približavamo polovici proljetnog dijela prvenstva. Iza IBFF federacije je uspješno organizirano natjecanje na Tenerifima (29.travnja).

Prošlog vikenda (13.5.) naš je sugrađanin sudjelovao kao sudac na Državnom prvenstvu Slovenije, koje se održalo u mjestu Ruše u blizini Maribora. Prvenstvo je, po riječima Larija Perusca, bilo na vrhunskoj razini organizacije, a organizator zaslužuje sve riječi pohvale!

Lari nam je napomenuo kako ništa ne bi bilo moguće bez besprijekornog vodstva federacije od strane njezinog predsjednika Duška Madžarovića. Sami broj od 40 stalnih država članica iz cijelog svijeta je dovoljan kako se može ustvrditi da se radi dobro i sistematično.

Indikativno je i kako se svake godine u kalendaru natjecanja pojavi i poneko novo. Uz tradicionalno prisutna „tjelograditeljska“ natjecanja u Italiji, Sloveniji, Španjolskoj, Argentini i Srbiji... od ove godine su nova natjecanja u SAD-u, Indiji, Mađarskoj i Tenerifima...

Lari nam je izrazio zadovoljstvo time što je dio cijele priče i kako mu je ova sezona definitivno najnapornija u posljednjih sedam godina suđenja i vođenja IBFF reprezentacije. Kako je u vodstvu federacije, ima obvezu suđenja na skoro svim međunarodnim natjecanjima, osim ovih „manjih“, koje sude nacionalni savezi država domaćina.

Ovog vikenda, u subotu po prvi puta se natjecanje održava u Mađarskoj (Budimpešta). „IBFF European Championship 2017“ u Budimpešti je europsko na kojem se očekuje rekordan broj natjecatelja iz cijele Europe (po nekim najavama čak više od 200). Lari će predvoditi hrvatsku reprezentaciju od 9 natjecatelja. Očekivanja su poprilična i nadamo se da će se naši vratiti s pokojom medaljom oko vrata. Lari će naravno i ovdje biti jedan od međunarodnih sudaca.

Službeni popis natjecatelja iz Hrvatske koji nastupaju na: „IBFF European Championship 2017“.

Nakon Budimpešte slijedi stanka od dva tjedna i zasluženi „odmor“. Zatim je u kalendaru IBFF federacije natjecanje u susjednom Kopru. Ovo natjecanje pod nazivom: „Queen of The Year 2017“ je rezervirano isključivo za pripadnice nježnijeg spola. U nedjelju, 11.lipnja saznat ćemo najbolje natjecateljice IBFF federacije po kategorijama.

Samo sedam dana nakon natjecanja u Kopru, Lari ponovno pakira kofere! Putuje u španjolsku Cartagenu, gdje se održava svjetsko prvenstvo federacije. Lari je tamo naravno u svojstvu međunarodnog suca, ali i vođe hrvatske reprezentacije.

Hrvatsku će predstavljati team natjecatelja iz Šibenika: Ive Vukšić, Katarina Skroza, Luka Škubonja. Katarinu ove godine očekuje nimalo lagan zadatak obrane svjetskog zlata i titule svjetske prvakinje! Ali ne sumnjamo u vrhunsku formu i prezentaciju Šibenčana!

Lariju i svim natjecateljima želimo uspješne nastupe! (the-nutrition.com)

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin