Pjesma Olako Igora Geržine i Ivane Kindl dobila remiksiranu verziju

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

olako, igor geržina, ivana kindl, radio labin

Nagrađivani hrvatski saksofonist i autor - Igor Geržina te pjevačica predivnog vokala - Ivana Kindl, nedavno su objavili zajednički singl “Olako”, svojevrsnu savršenu simbiozu vrhunskih talenata! Pjesmu trenutno prati odličan uspjeh, budući da se smjestila na niz radijskih top-lista, a tri tjedna zaredom provodi i na HR Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe. 


Na krilima njenog trenutnog glazbenog zamaha, “Olako” vam predstavljamo i u novom ruhu – remiksiranoj verziji, za koju se pobrinuo upravo njen autor, Igor Geržina.

“Oduvijek me privlačila forma remiksa, još iz vremena mojih prvih suradnji s DJ dvojcem Eddy & Dus-om, na prvim Kontrapunkt večerima u Aquariusu prije puno godina. Ako je pjesma dobra, može se aranžirati na razne načine, a da se pritom ne izgubi ona osnovna energija. Remiks za pjesmu 'Olako' nastao je brzo, u jednom dahu. U jednom trenutku, čuo sam pjesmu na sasvim drugačiji način. Nadam se da će se slušateljima svidjeti i ova nova verzija pjesme.” – Igor Geržina

Remix pjesme “Olako” od danas je dostupan putem YouTubea, na službenom Vevo kanalu, a na istom mjestu možete pronaći i ranije objavljeni videospot originalne verzije:Remix izdanje singla “Olako” nastavak je suradnje Status produkcije i Universal Music Hrvatska!

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin