Veliki koncert Urbana na Malom Brijunu

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

damir urban, radio labin

U jedinstvenom ambijentu Tvrđave Minor na Malom Brijunu, u nedjelju 20. kolovoza, održat će se Veliki koncert Damira Urbana, u sklopu 17. sezone Kazališta Ulysses. Uz Urbana nastupa njegova poznata glazbena četvorka koju čine Sandi Bratonja, Marco Bradaschia, Luka Toman i Saša Markoviski.

Koncert će započeti intimnim, akustičnim dijelom koji će prerasti u spektakularni glazbeni doživljaj, a repertoar će obuhvatiti sve najveće i najznačajnije klasike kompletne Urbanove karijere, od Laufera do Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih brojnih albuma.

Damir Urban čest je gost Kazališta Ulysses, a ove je sezone, osim sudjelovanja u predstavi „Antigona“ Lenke Udovički, kreirao i glazbu za premijernu predstavu „Doručak šampiona“ u režiji Aleksandra Švabića. Uoči koncerta izjavio je kako se iznimno raduje ponovnom nastupu na Malom Brijunu, koji mu je jedno od omiljenih mjesta i napresušan izvor inspiracije, a ovim koncertom nastojat će maksimalno iskoristiti sve jedinstvene potencijale koje Tvrđava Minor pruža.

Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, putem internetske stranice kazališta Ulysses te na prodajnim mjestima Eventima.

Brod iz Fažane za Mali Brijun polazi u 20:30 sati.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin