Elemental u srijedu zatvara 1. Rabac Open Air festival

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

elemental, radio labin

Velikim besplatnim koncertom grupe Elemental u srijedu, 23. kolovoza u 22 sata u rabačkom Sundance Beach Clubu završava ovogodišnje izdanje festivala Rabac Open Air. Elemental, koji glazbenom scenom vlada već gotovo dva desetljeća, građanima Rapca i njihovim gostima za kraj će priuštiti pravi tulum za pamćenje. Ovaj zagrebački band, iza kojeg stoji sedam studijskih albuma, ističe se po tekstovima i snažnim porukama svojih pjesama, a jedinstvena kombinacija rapa, funka te prizvuci soula i rocka čine njihove nastupe inovativnim glazbenim doživljajem.

Na repertoaru će se u srijedu uz Goli i Bosi, za koju su prošle godine osvojili Porin za pjesmu godine, naći i brojni drugi bezvremenski hitovi kao što su Priroda i društvo, Malena, Iz dana u dan, Male stvari i drugi. Uzbuđenje uoči koncerta ne krije ni frontmenica Elementala, Mirela Priselac Remi: „Jedva čekamo doći u Rabac! Usvirani smo i žedni dobre svirke i zabave! Svirat ćemo dosta pjesama s posljednjeg albuma „Tijelo", ali za bis primamo i želje publike. Vidimo se uskoro, budite spremni!".  

Nakon brojnih događanja, koncerata, kino projekcija na otvorenom, Princess Ball kao i Istra Inspirit doživljaja za sve generacije, poznati hip hop hitovi tako će ispratiti uspješni festival uz koji je ljeto u Rapcu bilo posebno veselo i živo. Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza šetnica i parkovi živjeli su posebnim festivalskim duhom, a mnogobrojni domaći kao i strani gosti zabavljali su se uz bogati festivalski program. Vrhunac ljetne zabave bit će 23. kolovoza u Sundance Beach Clubu, gdje će se slaviti prvo izdanje Rabac Open Aira, festivala života u Rapcu.

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin