Dirljiva objava Jazzyja Jeffa ususret nastupu u Poreču

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

mtv summerblast, radio labin

Tri su dana ostala do povratničkog koncerta američke glazbene i glumačke zvijezde Willa Smitha i njegovog dugogodišnjeg prijatelja i umjetnika Jazzyja Jeffa. U Hrvatsku je stigao prvi dio tima američke zvijezde Willa Smitha čija se brojka popela na čak 48 ljudi, a danas stiže i Jazzy Jeff! Nastup ovog dvojca započinje u subotu, 26. kolovoza u 23.30 sati, a organizatori preporučuju posjetiteljima da dođu ranije kako bi se izbjegle velike gužve na ulazu.

Povratak ovog dvojca na glazbenu scenu čeka se više od 15 godina, a ususret dolaska u Hrvatsku Jazzy Jeff je dirljivom objavom na društvenim mrežama izrazio sreću i zadovoljstvo novoj glazbenoj pustolovini. “OK…znam da ovo izgleda samo kao fotografija moje torbe…Ali ona je puno više od toga. Odlazim danas zbog dva nastupa s mojim dugogodišnjim prijateljem Willom Smithom poznatim i pod imenom The Fresh Prince. Nisam bio siguran da će ponovo doći ovaj trenutak i jako sam sretan što ćemo to napokon učiniti! No, u ovom dijelu mog života, ne mogu se ne upitati…Što ako je ovo posljednji put da ćemo zajedno izaći na pozornicu…Što ako je ovo kraj…jer ništa ne traje vječno…Upravo zato gledam na ove nastupe puno dublje…obraćam pažnju na male stvari i svaki trenutak. Radim ovo gotovo 35 godina. To je takav blagoslov i zato ne želim ništa uzimati zdravo za gotovo. Stoga, iako ovo izgleda samo kao moja torba…ovo je hrpa uspomena, misli i zahvalnosti. Ovaj vikend vam donosimo povratak DJa Jazzyja Jeffa i The Fresh Princea. Pratite nas. #JJFP17“, napisao je Jazzy na svom Facebook profilu.

Inovativna 3D pozornica polako dobiva svoje završne vizure, a produkcijski i dizajnerski festivalski tim, za nastup Willa Smitha, pripremio je dodatna audio, vizualna i pirotehnička pojačanja. “Ove godine pozornica će biti još veća i atraktivnija, a za nastup Willa Smitha ugradili smo i posebnu platformu koja će se tijekom njegovog nastupa dizati i spuštati. Njegov je tim koji uključuje režisera, producente i brojne tehničare jako zadovoljan i za sada nemamo neke posebne zahtjeve“, izjavio je Miroslav Hrg iz tvrtke Promo Logistika, tvorac vizualnog i svjetlosnog rješenja atraktivne MTV SummerBlast pozornice, koja se prostire na više od 300 kvadratnih metara, broji 400 kvadratnih metara LED ekrana i više od 400 komada rasvjetnih tijela te je dodao: “Za njihove smo probe morali replicirati i setapirati pravu zvučnu sliku u zatvorenoj prostoriji kako bi njihov nastup bio tehnički savršen. Danas krećemo s probama, a navečer kreću tonske i svjetlosne probe i na velikoj pozornici.“

Najbolji način za otvaranje drugog festivalskog dana i zagrijavanje za ekskluzivni nastup američkih zvijezda je Boat Partyju MTV SummerBlast Meets STEREOLOFT, koji u subotu 26. kolovoza, isplovljava s porečke rive. U dva će sata, od 17 do 19 sati, svi posjetitelji moći doživjeti ljepote istarske obale s brodske palube i uz odličnu glazbu DJ Lorenza. Ulaznice za Boat Party moći će se kupiti po cijeni od 115 kuna.

pozornica mtv

Podsjećamo, drugo izdanje festivala MTV SummerBlast u Poreč prvog dana dovodi mega zvijezde Dimitrija Vegasa & Like Mikea, Olivera Heldensa, Dukea Dumonta, Jonasa Bluea, R3wire & Varski te domaća pojačanja Vanillaz, DJ Maxa i Lorenza. Drugi dan rezerviran je za najveću zvijezdu današnjice Willa Smitha, koji u Poreč stiže sa svojim prijateljem DJem Jazzyjem Jeffom. U Poreč stižu i britanski reper Tinie Tempah, švedski DJ i producent Mike Perry, za iz Los Angelesa hip-hop i dance trio Far East Movement.

Kako bi se izbjegle velike gužve, organizatori preporučuju što raniji dolazak na glavni festivalski ulaz. Ulaznice se mogu osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. Dvodnevne festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 499 kuna, a jednodnevne po cijeni od 259 kuna. Dvodnevne festivalske VIP ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 1100 kuna, jednodnevne po 750 kuna, a u prodaju su puštene i posebne VVIP ulaznice. U sklopu sustava Supra Travel mogu se osigurati posebni festivalski paketi. Na službenoj stranici festivala mogu se kupiti grupne ulaznice pa će tako svi oni koji kupe tri, četvrtu ulaznicu dobiti besplatno.

mtv timetable

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com,  službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Ovim putem obavještavamo sve naše slušatelje da svoje nagradne ulaznice mogu podići u petak i subotu, 25. i 26. kolovoza 2017. godine na prvoj kućici na kojoj piše GUEST LIST, a koja se nalazi s desne strane glavnog ulaza, od 14 do 2 sata iz ponoći.
Ulaznice će se moći preuzeti isključivo uz predočenje osobne iskaznice.

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin