U prodaji novi album Foo Fightersa

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

foo fighters, radio labin

U prodaji je dugoiščekivani, novi album Foo Fightersa "Concrete and Gold"! Deveti studijski album uključuje 11 pjesama, producirao ga je Greg Kurstin (Adele, Sia, Pink), a miksao Darrell Thorp (Beck, Radiohead). Album je najavljen singlom "Run", nakon čega je uslijedio "The Sky Is A Neighborhood", a potom i "The Line".

Među pop iznenađenjima na albumu, bio je najavljen Justin Timberlake, a Paul McCartney je zasvirao bubnjeve na pjesmi "Sunday Rain".

"Želio sam da ovo bude najzvučnija Foo Fighters ploča ikad. Divovska rock ploča, ali s osjećajem za melodiju i aranžmane Grega Kurstina...Motörheadova verzija ploče Sgt. Pepper...ili tako nekako.", pojasnio je Grohl još uoči izlaska albuma, napominjući kako mu je bilo izazovno to da Kurstin nije nikada radio rock ploču, a oni nisu nikada radili s pop producentom.

Sudeći po prvim reakcijama i kritičara i fanova, uspješno su spojili buku i rifove Foo Fightersa i Kurstinove sofisticirane aranžmane i kompozicije. Foo Fightersi album promoviraju i na aktualnoj svjetskoj turneji.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin