LORDE predstavlja novi singl „Green Light“

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

green light, lorde, radio labin

Lorde, svjetski poznata, multiplatinasta – ali i misteriozna – glazbenica, predstavlja potpuno novi singl „Green Light“, kojim najavljuje iščekivano novo studijsko izdanje! Već se neko vrijeme šuška o njenom novom studijskom materijalu, što je Lorde ovih dana i službeno potvrdila – kroz niz teasera i objava na svojim društvenim mrežama. Novi materijal predstavljen je u obliku singla „Green Light“ i pratećeg videospota.

S novom pjesmom „Green Light“ Lorde najavljuje studijski album, nazvan „Melodrama“, koji možemo očekivati u ljetnim mjesecima. Produkcijom izdanja bavili su se Lorde, Jack Antonoff i Frank Dukes, a materijal je sniman u Jackovom stanu te kultnom Electric Lady Studios.

Novi album naslijedit će njen iznimno uspješan prvijenac „Pure Heroine“ iz 2013. godine. Upravo se te godine tada 16-godišnja Lorde, pravog imena Ella Yelich-O'Connor, svijetu predstavila singlom „Royals“, koji je diljem svijeta obojan u platinastu boju, a koji ju je zajedno s albumom prvijencem postavio u svjetsku glasnogovornicu svoje generacije. Album je nagrađen Grammy i BRIT Award priznanjima te je prodan u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Postavši „glasom svoje generacije“, David Bowie ju je jednom prilikom opisao kao „budućnost glazbe“, a upravo je na zamolbu njegove obitelji nastupila na BRIT Awards 2016, gdje je izvela zamijećeni tribute ovom glazbenom velikanu.

 

 

 

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin