Novi singl Imelde May

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

imelda may, radio labin

Imelda May predstavlja potpuno novi singl, naziva „Should've Been You“, koji će se naći na iščekivanom studijskom izdanju „LIFE. LOVE. FLESH. BLOOD“. Tekst nove pjesme Imelda je pisala sama, dok se produkcijom pozabavio T Bone Burnett, legendarni producent odgovoran za čitavo studijsko izdanje.

Novi album u Hrvatskoj očekujemo 7. travnja, a inspiriran je teškim situacijama u kojima se Imelda našla posljednjih godina. Nakon što je 2012. godine prvi put rodila, 2015. godine raspao se njen 18 godina dug brak. Naslovi pjesama poput već objavljenih „Call Me“, „Black Tears“ te nove „Should've Been You“ govore sami za sebe, a Imelda navodi kako ne zna otkud će skupiti snage da pjeva pjesme, budući da jedva može o njima i pričati.

„Sve je unutra: rođenje, sex, ljubav, razvod i smrt. To je priča mog života“ – Imelda May

Studijsko izdanje snimano je u Los Angelesu, gdje je gitaru svirao Marc Ribot, bubnjeve Jay Bellerose, a bass Zach Dawes. Album donosi 11 pjesama u standardnom izdanju, odnosno 15 u deluxe izdanju, a sve pjesme snimljene su u 7 dana. Iščekivano izdanje bilježi gostovanja Jeffa Becka te maestra Joolsa Hollanda.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin