Nastavlja se koncertna promocija labinske nezavisne glazbene scene

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

all stars division, radio labin

Labinska nezavisna i alternativna rock scena ovog se petka predstavlja u Puli. U već legendarnom okupljalištu istarskih rockera, pulskom Rock caffeu, četiri će autorska benda svojom live svirkom promovirati aktualnu CD kompilaciju.

Podsjetimo se - krajem listopada 2016. nezavisni su glazbenici bivšeg rudarskog grada, uz pomoć lokalnog indie labela “OSA Media”, objavili drugu po redu kompilaciju labinske nezavisne i alternativne glazbene scene. Na CD-u se tako našlo 13 bendova i izvođača, 13 autorskih pjesama i gotovo jednako toliko žanrova.

Već uobičajeno, kompilacija se koncertno promovira ne samo lokalno, nego i po većim hrvatskim gradovima. Koncem siječnja uspješni su bili nastupi u riječkom River Pub-u, a ovoga petka 17. ožujka Labinjani dolaze u Rock Caffe Pula. Tamo nas čeka uobičajeno sjajna svirka legendarnog Predraga Ljune, uživanje u čvrstom bluesu Vaanka Shkvare, nova žestina i melodičnost All Stars Divisiona, te opuštanje uz duhoviti sexy rock show SDP Trio.

Turneja labinske scene nastavlja se već koncem idućeg tjedna u zagrebačkom Hard Placeu, a dobar uvod u svirku bit će promocija kompilacije i scene u kultnom Klubu Istrijana, dan ranije.

Kako zvuči kompilacija i što se može poslušati na promotivnim koncertima, zabilježeno je u odličnom videu nastalom tijekom labinske promocije CD-a, održane na dan izlaska kompilacije.

a

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin