Divlje Jagode s Tonyjem Martinom (ex Black Sabbath) specijalni su gosti grupi Deep Purple u Zagrebu!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

Spektakl koji nas čeka u zagrebačkoj Areni 16. 5. 2017 na koncertu Deep Purplea, uveličat će njihovi specijalni gosti, Divlje Jagode. Ovaj legendarni bend, koji u 2017. započinje obilježavanje jubileja, tj. 40 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, na ovom koncertu udružit će snage s čuvenim vokalom Tonyjem Martinom, poznatim kao pjevačem legendarne grupe Black Sabbath u kojoj je proveo punih deset godina, uz puno studijskih albuma i svjetskih turneja. Koncert u zagrebačkoj Areni bit će njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kojem će, osim specijalnog i nestandardnog seta hitova Divljih Jagoda, odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput "Paranoid", "Heaven and Hell" ili "Headless Cross".

Osim toga, na pozornici nas očekuje još iznenađenja, a njih ćete moći vidjeti isključivo na ovom koncertu. Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i više od 3 000 000 prodanih nosača zvuka, uz nezaboravne hitove poput "Motori", "Šejla", "Kap po Kap", "Jedina moja", "Krivo je more", "Konji", jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea Don Airey bio klavijaturist engleske inačice Divljih Jagoda, odnosno "Wild Strawberries" i da je svirao klavijature na istoimenom albumu. Hoće li se priključiti Divljim Jagodama na pozornici, neka bude iznenađenje?

Osnivač i mastermind Divljih Jagoda, Zele Lipovača ovom prilikom je izjavio: "Izuzetna čast je priključiti se mnogim velikim bendovima poput Europe, Alice Cooper itd, kako bi svi skupa rekli "the last goodbye" grupi čija je glazba nemjerljivo utjecala na sve nas i trajno promijenila rock glazbu kakvu znamo. Na ovom koncertu, gdje će nam gost biti Tony Martin, Divlje Jagode izvest će specijalni žestoki set pjesama od samog početka do kraja, uz dodatno iznenađenje na pozornici. Također, bit će mi čast sresti se ponovno s prijateljem Donom Airyjem i svirati zajedno u zagrebačkoj Areni. Pratite naše stranice, jer uskoro slijede nove informacije vezane za ovaj koncert."

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin