Depeche Mode objavili novi album "Spirit" - Večeras u 20 sati streaming koncerta iz Berlina

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

depeche mode, radio labin

Depeche Mode su danas objavili novi album "Spirit" (Columbia Records/Menart). Ovo je njihov 14. studijski album, odnosno prvi album nakon "Delta Machine" iz 2013., koji je bio #1 u 12 zemalja. Album su najavili singlom "Where´s The Revolution", a producirao ga je James Ford (producirao je za Florence and the Machine, Arctic Monkeys).

"Iznimno smo ponosni na energiju i zvuk koji je na albumu "Spirit". Uzbuđeni smo što ćemo biti na turneji i podijeliti to s našim obožavateljima diljem svijeta". Grupa Depeche Mode iza sebe ima 100 milijuna albuma i svirali su pred više od 30 milijuna obožavatelja.

Članovi Depeche Modea večeras u Funkhausu u Berlinu organiziraju za odabrane fanove svirku i intimnu promociju novog albuma, ali ipak, kako bi u tome mogli uživati i fanovi koji nisu u Berlinu, organiziran je globalni live streaming “Telekom Street Gigs - Depeche Mode in 360”! U Hrvatskoj ćete streaming moći pratiti na www.tportal.hr ali i youtube kanalu:

Novi album Depeche Modea, pratit će i svjetska turneja "Global Spirit tour". Turneja počinje 5. svibnja u Švedskoj, na popisu gradova nažalost nema Zagreba, a hrvatskim će obožavateljima biti najbliži koncert u Ljubljani 14. svibnja. Nakon Europe slijede koncerti po SAD-u. Njihova posljednja turneja Delta Machine Tour, bila je jedna od najprodavanijih i najvećih turneja. Na koncertima ih je tada vidjelo ukupno 2.5 milijuna ljudi. I ovoga će puta nastaviti s humanitarnim radom. U suradnji sa švicarskim brandom satova Hublot, skupljat će novac za Zakladu čiji je cilj osigurati pitku vodu svima na svijetu.

 

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin