Adria Summer Festival: U Medulin dolaze Fedde Le Grand, Zdravko Čolić i Zabranjeno pušenje

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

fedde le grand, radio labin

Adria Summer Festival i ove će godine biti glazbeni i zabavni vrhunac medulinskog ljeta, a polako postaje i jedno od najatraktivnijih glazbenih događanja u Istri. Kroz dva dana, petak 28. i subotu 29. srpnja Medulin će postati domaćin svjetskim imenima elektroničke scene i najvećim regionalnim pop i rock zvijezdama, a očekuje se dolazak oko 15 000 posjetitelja.

Dvodnevni festival ove godine donosi nastupe još većih glazbenih imena od onih prošlogodišnjih. Prvi će dan ASF-a, petak 28. 7. 2017. obilježiti urbana glazba, a očekuje nas nastup izvođača iz prve lige svjetske house scene, globalno poznatog FEDDEA LE GRANDEA iz londonskog kolektiva Ministry of Sound. Njemu će se pridružiti brojna poznata regionalna, domaća i lokalna DJ imena: Vanillaz, Dejan Vallentin, Lovra, Addo & Poco Loco, Denis Goldin…

Za drugi dan festivala, subotu 29. 7. 2017. u najavi je nastup jedne od najvećih pop legendi i glazbenih zvijezda šire regije - ZDRAVKA ČOLIĆA te popularnog i etabliranog sarajevskog rock benda Zabranjeno pušenje. Zagrijavanje za nastupe ovih sjajnih regionalnih glazbenika zagarantirano je uz popularnog istarskog DJ-a Nikolu Z Kukurini.

Dvodnevni festival održat će se, kao i prošle godine, na vrlo atraktivnoj lokaciji u blizini centra Medulina - na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu, a uz večernji glazbeni, imat će i svoj cjelodnevni program: turnir u piciginu, Hook & Cook street food i predstavljanje craft piva te uz brojne dodatne dnevne sadržaje.

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin