Ryan Adams dolazi u Hrvatsku s aktualnim albumom „Prisoner“!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

ryan adams, radio labin

Višestruko nominirani, nikad Grammyjem nagrađeni glazbenik, ljubitelj mačaka, flipera i poezije – Ryan Adams prvi put će nastupiti u regiji, i to u zagrebačkoj Tvornici kulture, 13. srpnja, gdje ćemo imati prilike uživo čuti aktualno studijsko izdanje „Prisoner“.
https://umhr.lnk.to/Prisoner

Ovaj iznimno talentirani glazbenik 17. veljače objavio je studijsko izdanje „Prisoner“, koje je naslijedilo album "Ryan Adams" iz 2014. godine. Novi album producirao je Ryan osobno, a objavio ga je pod okriljem PAX AM/Blue Note/Universal Music etiketa. Ryan Adams s novog studijskog izdanja prethodno je objavio pjesme "Doomsday" i "To Be With You" te najavni singl "Do You Still Love Me?".

"Osvrnuo sam se na različite stadije želje, i što znači biti zatvorenik vlastitih želja i čežnji" objasnio je tijekom intervjua naslov albuma te zaključio "Osjećao sam kao da mi je netko oteo najvrijedniju stvar u ljudskom životu – vrijeme."

Aktualno studijsko izdanje donosi ukupno 12 pjesama, koje su postepeno nastajale unazad dvije godine, a upravo je u tom periodu njegov raspored bio vrlo popunjen obavezama - od promocije tek objavljenog prethodnog albuma „Ryan Adams“ do live izdanja „Live at Carnegie Hall“ te albuma obrada Taylor Swift „1989“. „Štogod da se tada događalo u meni, bilo je dovoljno snažno da sam morao sjesti i izbaciti to van“.

Organizator koncerta je LAA (Los Angeles Agency). Ulaznice su dostupne po cijeni od 130 kn od 31. ožujka, dok će od 1. svibnja do 12. srpnja cijena iznositi 150 kn, a na dan koncerta 170 kn.

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin