Najavljen treći val izvođača Sea Star Festivala

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

sea star festival, radio labin

Exit tim danas je otkrio i treći val izvođača koji će uz The Prodigy, Fatboy Slima i druge nastupiti 26. i 27. svibnja na Sea Star Festivalu u Umagu.

Umašku publiku zasigurno će zagrijati popularno ime svjetske elektroničke scene, slovenski DJ Umek. Njemu će se pridružiti talijanska house legenda DJ Spiller, domaći Petar Dundov i Marina Karamarko te slovenski DJ i producent Aney F. Uz njih, danas su najavljeni i regionalni rock velikani PipsChips&Videoclips, electro-pop duo Nipplepeople i punkeri Fakofbolan.Zbog izuzetnog interesa publike iz cijele Europe, posljednji, limitirani kontigent festivalskih ulaznica za Sea Star po cijeni od 259 kn u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja, ali i kraće ukoliko se trenutačnim tempom rasprodaju i prije toga. Fantastična reakcija fanova, značajno je ubrzala plan prodaje i u ponudi ostavila izuzetno malo ovih ulaznica s 40% popusta u odnosu na finalnu cijenu.

Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a uz njih dostupan je VIP Gold karte po cijeni od 749 kn te jednodnevne ulaznice po cijeni od 199 kn.

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin