Nakon sedam godina, electro-funk senzacija Jamiroquai objavila je novo studijsko izdanje!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

jamiroquai, radio labin

Kako je i najavljeno singlom "Automaton", Grammyjem nagrađena globalna electro-funk senzacija JAMIROQUAI danas je objavila potpuno novo istoimeno studijsko izdanje! S albuma su prethodno objavljene pjesme "Automaton" i "Cloud 9", dok su se u radijskom eteru mogle čuti i pjesme "Superfresh", "We Can Do It" i "Something About You", objavljene pojedinačno svakog dana u tjednu prije objave albuma.

Novo izdanje osmo je po redu za Jamiroquai, nasljeđuje album "Rock Dust Light Star" iz 2010. godine, donosi 12 pjesama, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson. Uz nove pjesme i novo studijsko izdanje, Jamiroquai su za nadolazeće mjesece pripremili i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.

Osnovani 1992. godine, Jamiroquai su ubrzo s objavom debi-izdanja "Emergency on Planet Earth" postali jedno od planetarno uspješnih i utjecajnih glazbenih imena, a svojom kreativnošću dokazali su se kao jedni od najinovativnijih bendova svog vremena. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja, Grammy priznanje, kao i više od 26 milijuna prodanih primjeraka albuma.

Novo studijsko izdanje "Automaton" hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku.

"Automaton" - popis pjesama

Shake It On
Automaton
Cloud 9
Superfresh
Hot Property
Something About You
Summer Girl
Nights Out In The Jungle
Dr Buzz
We Can Do It
Vitamin
Carla

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin