♫ Osvoji putovanje na Zakynthos na najvećem beach partyju ovog ljeta!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

freemasons, copacabana plomin, beach bar, radio labin

Beach bar Copacabana ovog ljeta priprema najveći beach party dosad! Na popularnu plominsku plažu 22. srpnja dolaze Freemasonsi, iza čijeg imena se krije DJ dvojac Russel Small i James Wiltshire iz Brightona.

Russel Small i njegova prijašnja grupa Phats & Small već su imali tri Top 10 hita, nagradu Brit award i multimilijunsku prodaju hita "Turn around", dok je James radio s pop-zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Između ostalih, remiksirali su hit "Mesmerized" dive R’n’b-a i dobitnice Grammyja Faith Evans, kao i pjesme Michaela Jacksona, grupe Jamiroquai, Shakire...

Posebno treba istaknuti remix za prvi singl s Beyonceinog albuma pod nazivom "Deja Vu", za kojeg su 2007. osvojili nominaciju za najprestižniju svjetsku glazbenu nagradu Grammy.

Zanimljiva je priča o tome kako su dobili ime Freemasons. Naime, u lokalnom pubu, u kojeg su često zalazili, razmišljali su koje bi ime koristili. Nakon što im je vlasnik lokala obećao da će, ukoliko budu imali hit br. 1, u njegovom pubu imati doživotnu besplatnu konzumaciju, nije im preostalo ništa nego nazvati se prema imenu puba - "Freemasons".

Uz dvojac Small & Wiltshire, na velikoj pozornici Beach bara Copacabana nastupit će i domaći DJ-i Luca Montecchi te Nikola Z Kukurini.

No, Beach bar Copacabana 22. srpnja neće samo u Plomin dovesti svjetske zvijezde, već i dvoje posjetitelja odvesti na Zakynthos! Zahvaljujući suradnji s Collegiumom, najvećom putničkom agencijom za sudente i mlade, dvoje sretnika imat će priliku osvojiti besplatno apsolventsko putovanje u ovu prijestolnicu zabave, partyja i nezaboravnog provoda!

zakynthos

Opširnije poslušajte u intervjuu s Alisom Kos iz Beach Bara Copacabana i Karlom Kukićem iz Collegiuma:

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin