U prodaji “early bird” ulaznice za Adria Summer Festival 2017.

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

fedde le grand, adria summer festival, radio labin

Drugu godinu zaredom na predivnoj lokaciji pored starog “malina” na medulinskoj rivi, održat će se dvodnevni glazbeni spektakl ADRIA SUMMER FESTIVAL. Posljednji vikend srpnja 2017. u dva potpuno različita glazbena dana donosi ponešto za gotovo svakoga.

Prvi dan, petak 28. srpnja, obojan je u zvukove elektronike, a u Medulin dolazi jedna od trenutno najvećih svjetskih DJ zvijezda - FEDDE LEGRAND iz globalno poznatog londonskog kolektiva Ministry of Sound! Prije nastupa majstora housea, za DJ pultom izmjenjivat će se međunarodna imena VANILLAZ, LOVRA i DEJAN VALLENTINO, pojačani domaćim DJ-ima ADDO & POCO LOCO i DENIS GOLDIN.

Ljubitelji domaće pop i rock glazbe svakako će doći na svoje drugog dana festivala. Jedini ovoljetni nastup u Istri održat će vjerojatno najveći pop pjevač bivše države, legendarni ZDRAVKO ČOLIĆ, koji će uz brojne hitove iz bogate karijere predstaviti i pjesme sa svog novog albuma, najavljenog za izlazak tijekom 2017. godine. Popularni “Čola” u Medulin dolazi s velikim orkestrom od više od 30 glazbenika i jamči gotovo četiri sata vrhunske zabave! Uz njega, na pozornicu Adria Summer Festivala popest će se ZABRANJENO PUŠENJE, institucija sarajevske rock škole i uvijek rado viđeni glazbeni gosti u Istri, a za zadržavanje dobre atmosfere pobrinut će se “najpopularniji istarski DJ” NIKOLA Z KUKURINI.

adria summer

Kupci festivalskih ulaznica moći će uživati u mnogim dnevnim zabavnim, sportskim i gastro događanjima, od kojih izdvajamo Hook&Cook Street Food show, jubilarni turnir u piciginu te prezentaciju “craft” piva.

“Early bird” ulaznice pronađite u sustavu TICKETSHOP (www.ticketshop.hr) te na prodajnim mjestima partnera diljem Hrvatske. Dvodnevna festivalska ulaznica još kratko vrijeme dostupna je po nevjerojatnoj cijeni od svega 140 kn, dok se cijene dnevnih ulaznica kreću od 80 kn za “elektronički” petak, do 110 kn za “pop-rock” subotu.

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin