Alen Vitasović grlio sugrađane u Puli

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

alen vitasović, radio labin

Odgovor na vječno pitanje, kako učinkovito doprijeti do ženskog srca, Alen Vitasović nedavno nam je otkrio novim singlom 'Dojdi vamo'. Uvijek dobro raspoloženi Alen nije krio zadovoljstvo novom skladbom za koju je rekao, 'Pjesma je na čakavici, šaljivog karaktera, veselog tempa i govori o odnosu djevojke i muškarca. Pritom ga ona naoko odbija, ali on ne odustaje od svog plana'.

U istom zabavnom tonu snimljen je i video broj na atraktivnim lokacijama u centru Pule, a sve u interakciji s brojnim prolaznicima i prijateljima. Vjeran sebi i svom dobrom raspoloženju, Alen je brojne sugrađane častio besplatnim zagrljajima. Kako sve skupa izgleda, pogledajte u spotu, čije snimanje, montažu i video produkciju potpisuje ekipa iz N.O. Productiona, Mladen Đaković i Danilo Caković.

'Družeći se sa svojim sugrađanima, ali i kroz komunikaciju s njima, dobio sam iznimno puno pozitivne energije, koja mi daje inspiraciju za daljni rad.', kazao je Alen, koji je taj dan u Puli zagrlio više od dvjesto sugrađana. Kao i u slučaju prethodnih Alenovih uspješnica 'Fijaka' i 'Lipe oči', 'Dojdi vamo' autorski također potpisuje Tonči Horvat-Hus, koji je zaslužan za glazbu, tekst i aranžman.

Alen Vitasović od početka 2017. na našem radiju uređuje emisiju "Dnevnik Alena Vitasovića", svakog utorka od 9 do 10 sati. Poslušajte ovotjedno izdanje:

 

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin