Dino Merlin ovog ljeta u pulskoj Areni!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

dino merlin, arena pula, radio labin

Dino Merlin će ovog ljeta nastupiti u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni. Koncert u okviru turneje “Hotel Nacional” najavljen je za 28. srpnja, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje, posjetitelje očekuje vrhunski spektakl.

Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. u okviru turneje “Ispočetka” imao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture.

“Zvuči fantastično i nevjerojatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova je tinjala još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja”, rekao je Dino povodom ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetska turneja “Hotel Nacional”, koja prati istoimeni album koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde i do sada joj je prisustvovalo više od pola milijuna posjetitelja diljem svijeta. Hrvatska publika je Dinu Merlina u okviru aktualne turneje do sada imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) i Areni Zagreb u 12. mjesecu prošle godine.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj kreću u prodaju u srijedu, 26. travnja 2017. u 12:00, u sustavu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a s obzirom na to da Dino Merlin svojim izvrsnim scenskim nastupima i pratećom audio-vizualnom produkcijom jednostavno briljira, za očekivati je kako će i za ovaj koncert vladati veliki interes publike.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin